Terapia Intravenoasa | Noblesse Medical Clinique
Title Image

Terapia Intravenoasa

Terapia intravenoasă cu vitamine, nutrienti si antioxidanti

 

Stiai ca iti poti detoxifia corpul de toxine, hidrata rapid organismul, imbunatati capacitatea de regenerare a organismului, creste nivelul de energie, stimula arderea grasimilor si mai ales, sa reduci procesul de imbatranire a corpului? Toate acestea, prin intermediul terapiilor intravenoase cu cocktailuri de vitamine!

Deși mass-media prezintă terapia intravenoasă ca fiind cea mai recentă tendință în materie de sănătate, populară printre muncitorii stresați de la oraș, sportivi și celebrități de la Hollywood, tehnica există de mult timp.

 

terapii intravenoase noblesse medical

 

Într-o lume perfectă, alimentele noastre ar include o cantitate adecvată de minerale vitale, vitamine și antioxidanți. Cu toate acestea, în societatea de astăzi, alimentele pe care le cumpărăm din supermarketuri și chiar din magazinele ecologice și naturiste sunt frecvent deficitare în nutrienți din cauza agriculturii industrializate și a procesării alimentelor.

În același timp, cerințele vieții contemporane și ale muncii, în special în orașe, sporesc necesarul nostru de micronutrienți. În lupta zilnică pentru a face exerciții fizice, a performa la locul de muncă, a dobândi aer curat și lumină naturală, a participa la toate evenimentele familiale și sociale și a cădea într-un somn odihnitor, avem nevoie de o dietă densă în nutrienți. Nu este surprinzător faptul că insomnia, stresul și problemele de sănătate legate de stres sunt frecvente chiar și în rândul persoanelor tinere.

Micronutrienții și antioxidanții sunt esențiali pentru a preveni stresul și multe dintre tulburările cronice de sănătate cu care ne confruntăm astăzi, precum și pentru a ne optimiza sistemul imunitar.

 

Soluțiile noastre intravenoase sunt formulate științific, sunt 100% biodisponibile, asigură o rehidratare imediată și furnizează echilibrul adecvat de minerale și vitamine importante direct în sânge, ceea ce duce la rezultate rapide și eficiente.

 

Ce este terapia intravenoasă?

Administrarea nutrienților și a hidratării direct în sânge pentru o absorbție și o utilizare rapidă de către organism este cunoscută sub numele de terapie intravenoasă.

Deoarece ocolește sistemul digestiv și ajunge direct în organe, terapia intravenoasă este cel mai rapid mod de a distribui nutrienții în tot corpul, rezultând o rată de absorbție de 90-100% (spre deosebire de doar 20-50% posibil pe cale orală).

Având în vedere numărul în continuă creștere de oameni care suferă de anxietate, depresie sau stres, nu este de mirare că există o nevoie tot mai mare de clinici care oferă servicii de terapie intravenoasă care ajută la creșterea nivelului de energie și la întărirea sistemului imunitar.

 

Pentru ce sunt folosite terapiile intravenoase?

Terapia intravenoasă este utilizată în mai multe scopuri, printre care:

 • Ameliorarea mahmurelii
 • Recuperarea performanțelor sportive
 • Susținerea imunității
 • Ameliorarea răcelii și a gripei
 • Inflamație
 • Probleme de digestie
 • Epuizare
 • Afecțiuni autoimune
 • Afecțiuni neurologice
 • Îmbunătățirea memoriei
 • Depresie
 • Infecții
 • Boala Lyme
 • Expunerea la mucegai
 • Migrene
 • Fibromialgie
 • Detoxifiere
 • Toxicitatea metalelor grele
 • Boala Parkinson
 • Oboseală cronică
 • Anxietate

 

terapii intravenoase noblesse medical

 

Ce beneficii are terapia intravenoasă?

Eficacitatea suplimentelor orale depinde în mare măsură de sănătatea dumneavoastră intestinală și generală. Dacă există probleme de sănătate subiacente, acestea pot afecta ratele de absorbție ale nutrienților din mese sau din suplimentele orale. Vârsta, metabolismul, starea de sănătate și comportamentele legate de stilul de viață, toate au un impact asupra capacității organismului nostru de a absorbi nutrienții în stomac.

Tratamentul prin perfuzie intravenoasă ocolește tractul gastro-intestinal, ceea ce reduce și posibilitatea apariției unor efecte adverse, cum ar fi crampele și diareea, care pot apărea în cazul anumitor suplimente orale. Deși o dietă echilibrată, bogată în vitamine și minerale este esențială pentru o stare de sănătate bună, multe persoane au nevoie de suplimente pentru a obține un efect terapeutic.

Terapia intravenoasă poate suplini în mod sigur și eficient acest deficit nutrițional.

Alte avantaje ale perfuziei intravenoase includ:

 • Hidratare generală
 • Detoxifierea mai multor organe
 • Restabilește nivelul de energie
 • Stimularea sistemului imunitar
 • Îmbunătățirea performanțelor cognitive
 • Recuperare sportivă

Furnizându-i organismului dvs. elementele de bază de care are nevoie pentru a funcționa în mod optim, vă puteți îmbunătăți sănătatea în general.

 

Cum mă pregătesc pentru terapia intravenoasă?

Pentru a garanta o puncție venoasă reușită și pentru a evita senzația de amețeală, este esențial să ajungeți la programare hidratat corespunzător și să fi consumat proteine cu cel puțin o oră înainte.

Trebuie evitate antihistaminicele și decongestionantele. Ambele medicamente contractă arterele sanguine, ceea ce face mult mai dificilă localizarea unei vene adecvate pentru începerea perfuziei. Dacă trebuie să le luați în mod regulat, veți fi instruit cu privire la modul în care trebuie să faceți acest lucru înainte de tratament.

Se recomandă să vă îmbrăcați în straturi, deoarece temperatura corpului dumneavoastră poate fluctua pe parcursul tratamentului. Poate doriți să vă aduceți ceva cu care să vă distrați în timp ce așteptați. Aduceți căști dacă doriți să vizionați un film sau să ascultați muzică de pe telefon sau laptop.

 

Ce cocktailuri de vitamine sunt folosite în terapia intravenoasă?

Vitamina C, vitaminele B, magneziul, calciul și zincul sunt toate componente comune în tratamentul vitaminic intravenos.

Soluțiile intravenoase de acest gen pot include, de asemenea, aminoacizi și antioxidanți precum glutationul.

Aceste cocktailuri pot fi alcătuite dintr-o singură vitamină, cum ar fi vitamina C, sau dintr-o combinație de vitamine și minerale.

 

Cât timp durează efectele terapiei intravenoase?

Deși mulți pacienți raportează că se simt mai bine la scurt timp după tratament, beneficiile devin de obicei complet evidente la 12 – 24 de ore după perfuzie.

În funcție de afecțiune, de cocktail și de tipul de terapie intravenoasă, efectele pot varia de la 8 zile la 3 săptămâni.

 

terapii intravenoase noblesse medical

 

La ce să mă aștept în timpul terapiei intravenoase?

Echipa noastră de doctori și personal medical atestat pentru administrarea intravenoasă sunt foarte bine pregătiți pentru a vă garanta că primiți cele mai bune soluții de perfuzii cu vitamine intravenoase posibile, respectând în același timp criterii stricte de depozitare, sterilizare și livrare a terapiei intravenoase.

Pe lângă administrarea terapiei intravenoase, în momentul consultației, putem aranja o întâlnire cu unul dintre medicii noștri pentru a discuta despre orice simptom cu care vă confruntați, precum și pentru a vă face analize de sânge pentru a depista orice deficiențe de care ați putea suferi, dacă este necesar.

 

Nutrienții esențiali administrați prin terapie intravenoasă susțin metabolismul normal al organismului și restabilesc echilibrul (homeostazia).

 

Vă vom îndruma să vă așezați și să vă relaxați pe unul dintre fotoliile noastre. Brațul dvs. va fi curățat și pregătit, iar apoi vă va fi administrată perfuzia. Acest lucru este practic nedureros și, odată ce acul fin este introdus, veți uita că este acolo. În funcție de tipul de perfuzie pe care o primiți, tratamentul poate dura între 20 și 60 de minute.

Scaunele noastre de relaxare pentru terapia intravenoasă oferă un loc confortabil pentru a citi, a scrie mesaje sau pur și simplu pentru a vă relaxa în timp ce vi se injectează minerale și vitamine esențiale.

 

tipuri cocktailuri terapii intravenoase

Care sunt tipurile de tratamente intravenoase?

La Noblesse, toate terapiile noastre intravenoase pot fi personalizate în funcție de nevoile și obiectivele dvs. specifice de către o echipă experimentată.

Cu toate acestea, iată câteva dintre preparatele noastre populare:

–  Beauty Cocktail pentru luminozitatea pielii – imbunatateste aspectul pielii in urma aparitiei petelor datorate acneei, hiperpigmentarii si melasmei, pistruilor sau petelor de ficat

– Antiaging – folosind puterea antioxidantilor, inclusiv glutationul (descris ca mama tuturor anti-oxidantilor), cocktailul nostru va va ajuta in lupta importriva radicalilor liberi care provoaca multe dintre semnele imbatranirii

–  Detox – Recomandat in starile de oboseala, stres, fumatorilor si consumatorilor de alcool, cu accent pe sustinerea ficatului

– Acid Alfa- Lipoic – rol important in detoxifierea metalelor grele, sustine sanatatea ficatului, protejeaza organismul de daunele cauzate de radiatii, fiind puternic anti-oxidant

– Skinny Minny – complex de aminoacizi ce completeaza dieta curenta si programul de exercitii fizice pentru a stimula arderea grasimilor

– Immunity – cocktail royal pentru cresterea imunitatii, imbogatit cu vitamine si aminoacizi. Bogat in vitamina c, zinc si seleniu.