Implantologie | Noblesse Medical Clinique
Title Image

Implantologie

Rosetti 63 Dental and more – Implantologie

Te gandesti la un implant dentar?
Medicii specialisti implantologi de la Clinica Rosetti 63 Dental and more sunt dedicati si iti pot oferi un implant sigur si eficient. Rezultatul este garantat!

Inainte de a incepe vei primi sfaturi si solutii personalizate. Astfel, tu vei putea face acest pas atunci cand esti pregatit. Contacteaza-ne acum pentru a discuta cu unul din medicii nostri.

Ce sunt implanturile?
Implanturile sunt radacini dentare artificiale, din titan, asemanatoare unor suruburi, care servesc ca elemente de sustinere pentru lucrarea protetica aferenta zonei edentate. Implanturile dentare reprezinta factorul principal in efectuarea tratamentelor dentare pentru restaurarea in mod fidel, pe cat posibil, a conditiilor naturale din cavitatea bucala in cazul dintilor distrusi sau lipsei acestora.

Pentru ca pot interveni schimbari ale maxilarului/mandibulei si ale gingiilor, implanturile dentare ofera solutie mai buna decat protezele. Cu protezele totale este aproape imposibil sa se ajunga la o functionare perfecta pe termen lung. Proteza nu se mai potriveste si isi pierde punctul de sprijin.

Cum se realizeaza un implant dentar?
Implantul dentar este plasat in osul maxilarului sau al mandibulei (in locul fostei radacini dentare), pentru a ajuta la inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa. In timpul vindecarii implantul face legatura cu osul astfel incat, in cele din urma, acesta este fixat ferm in os.

Pe o perioada de cel putin 3 luni pentru mandibula si 4-6 luni pentru maxilar, implantul sta sub gingie, care-l protejeaza de solicitarile din aceasta faza.

Dupa aceasta perioada, implantului i se ataseaza o alta piesa din titan, care se numeste bont protetic, deasupra careia, medicul poate plasa coroana, puntea sau proteza dentara care va inlocui dintele, respective dintii lipsa. Implantul preia presiunea din masticatie in locul radacinii si o introduce usor in maxilar, aproape ca un dinte natural.

Care sunt rezultatele unui implant dentar?
Sanatate: Se asigura o masticatie optima, respective o digestie mai buna, evitandu-se astfel si afectiuni ale stomacului.

Incredere: Poti vorbi sau rade fara probleme.

De ce implant dentar la Rosetti 63 Dental and more?

– datorita calitatii inalte a titanului, implanturile sunt biocompatibile cu organismal;
– datorita tehnicii de sedare profunda, nu vei simti nimic la inserarea implantului dentar;
– previne retractia gingiei si migrarea dintilor, opreste atrofia osoasa;
– prin controlul periodic si profilaxia realizata la 6 luni se asigura o durata de viata indelungata a implantului.

Vei fi uimit de profesionalismul cu care vei fi tratat dar mai ales de rezultatul impecabil al lucrarii.