Imagistica | Noblesse Medical Clinique
Title Image

Imagistica

Imagistica - Ecografii

Ecografia este un examen imagistic ce foloseste ultrasunete pentru a vizualiza diferite structuri anatomice, prin undele sonore transmise intr-o anumita zona a corpului, formand un ecou inregistrat cu ajutorul ecografului, captat in imagini. 

La Noblesse Medical folosim cea mai performanta tehnologie la nivel mondial in domeniul imagisticii, pentru ca tu sa stii din timp ca esti sanatos!

Noblesse Medical nu colaboreaza cu Casa de Asigurari si nu accepta bilete de trimitere.

CE APARATURA FOLOSIM - CONTEAZA SAU NU TIPUL DE ECOGRAF?

La Noblesse Medical folosim cele mai bune tehnologii si inovatii in domeniu, precum Voluson E8, Ecograf 4D de ultima generație, tehnologie medicală de vârf la nivel mondial.

ecograf Voluson e8 tehnologie de varf

Cu o performanță uluitoare în ceea ce privește calitatea imaginilor achiziționate, ecograful Voluson E8 cu module software automate 3D/4D oferă noi perspective și susține un diagnostic corect și rapid.

Un alt ecograf utilizat in cadrul Noblesse Medical este Vivid T8 GE – un sistem ecografic extrem de performant, bazat pe Inteligenta Artificiala, ce face parte din tehnologiile de top la nivel mondial.

ecograf vivid t8 noblesse medical

DE CE SA NE ALEGETI?

Aparatura ultraperformanta​

La Noblesse Medical nu ne permitem sa ne jucam cu sanatatea ta, asadar folosim cea mai performanta tehnologie la nivel mondial, pentru ca tu sa stii din timp ca esti sanatos!

Prețuri accesibile pentru toți

Preturi corecte, raporatate la calitatea actului medical si competenta medicului examinator.

Medici cu experienta vasta în domeniu

Ne mandrim sa avem in echipa medici de elita, cu experienta de peste 30 de ani, inclusiv cadre Universitare din cele mai mari spitale de urgenta din Bucuresti

Echipă profesională

Echipa interdisciplinara de medici cadre Universitare din cele mai mari spitale de urgenta din Bucuresti. Beneficiati de consulturi interdisciplinare la nivel inalt academic, stiintific, clinic și chirurgical.

Prioritate la programare

Cazurile care necesita atentie deosebita beneficiază de prioritate la programare.

PROGRAMARE ONLINE

Stim ca timpul tau este pretios si ca doresti sa te programezi cat mai usor. Alege varianta rapida si fa-ti programare online, completand campurile din formular. Te vom suna noi pentru confirmare in maxim 24h lucratoare!

La Noblesse Medical, ecografiile NU sunt decontate de catre Casa de Asigurari si NU sunt acceptate bilete de trimitere.

poza receptie Noblesse Medical