Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546

Related Posts

Noblesse medical Clinique - Sos. Chitilei Nr 16A
Rosetti 63 Dental and More - Str. Maria Rosetti nr 63
Title Image

Despre Noblesse Medical Clinique

NOBLESSE MEDICAL CLINIQUE

Noblesse Medical Clinique a luat nastere dintr-un amestec de ambitie, truda, pasiune, perseverenta si o atentie deosebita pentru detaliu si calitate.

Noblesse Medical Clinique s-a infiintat in anul 2018 si isi desfasoara activitatea intr-un spatiu nou, dotat cu cea mai moderna aparatura de ultima generatie, aducand diversitate si calitate superioara serviciilor medicale, oferind pacientilor un mediu ambiant curat, elegant si familial.

Cartea de vizita a Clinicii o reprezinta aparatura moderna, echipa medicala, precum si personalul auxiliar care prin experienta, entuziasm si amabilitate vor face ca asistenta si actul medical sa fie de inalta calitate, iar dvs sa reveniti in cel mai scurt timp la tonusul fizic si psihic.

Centrul medical este condus de Dr. Patricia Delia Farcasanu, Medic Primar O.R.L. la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Doctor in Stiinte Medicale, Sef de lucrari – catedra O.R.L., care isi propune sa gaseasca, alaturi de colegi, cele mai bune solutii pentru problemele dumneavoastra de sanatate.

Ceea ce incercam sa facem zi de zi, este sa oferim pacientilor nostri o evaluare corecta si profesionista a starii de sanatate, printr-un diagnostic corect ?i rapid, intr-un cadru cald si intim, unde acestia sa se poata relaxa si scapa de anxietatea tipica controlului medical.

Orice dezechilibru, fizic, emotional sau spiritual poate afecta negativ intreaga sanatate.

Impreuna putem patrunde intr-o lume a medicinei abordate corect si personal, o lume frumoasa si mai ales sanatoasa!