Chirurgie Dento-Alveolara

Rosetti 63 Dental and more - Chirurgie Dento-Alveolara

Chirurgia dento-alveolara este specialitate de granita intre medicina dentara si chirurgia oro-maxilo-faciala chirurgicala.

Chirurgia dento-alveolara presupune stapanirea tehnicilor de:
anestezie specifica medicinei dentare
extractie a dintilor temporari si permanenti
extractie a maselelor de minte
rezectie apicala la dintii frontali si laterali
amputatie
premolarizare
hemisectie
replantare dentara
redresarea chirurgical-ortodontica a dintilor inclusi
tartare a urgentelor in fracturile maxilo-mandibulare

Extractia dintilor si a maselei de minte
Cel mai des, tratamentul de chirurgia dento-alveolara presupune extractia dintilor. Extractiile maselei sau a dintelului devin necesare atunci cand cel natural nu mai poate fi salvat prin oricare alta metoda. De asemenea, extractia dintelui mai este necesara atunci cand, in cadrul tratamentelor ortodentice, este nevoie de spatiu sau acesta este inlocuit cu un implant sau o punte.
Extractia maselei de minte este una din cele mai des intalnite interventii de chirurgie dento-alveolara. Tratamentul trebuie efectuat la o clinica specializata, care are toate dotarile necesare chirurgiei dento-faciale pentru a maximiza sansele unei interventii reusite 100% si a unei recuperari rapide.

Rosetti 63 Dental and more, chirurgie dento-alveolara sigura si fara durere
La Rosetti 63 Dental and more folosim cele mai moderne tehnici de ansterziere si anestezicele de cea mai buna calitate. Aceasta ne permite sa executam toate interventiile de chirurgie dento-alveolara fara ca pacientul sa aiba cel mai mic semn de durere si fara efecte secundare.
La Rosetti 63 Dental and more stabilim impreuna un plan de tratament, veti fi informat complet asupra tuturor aspectelor interventiei chirurgicale si vom urmari cu atentie evolutia post-operatorie pentru o recuperare completa.

Chirurgie dento-alveolara
Chirurgia dento-alveolara are ca obiectiv solutionarea celor mai complicate probleme ale sistemului dento-maxilar.
Cu ajutorul chirurgiei dento-alveolare suntr tratate maladii compliecate precum: granuloame apicale, chisturile maxilare, masele de minte incluse sau semiincluse, precum si caninii inclusi. Extractiile dentare dificile, tratamentele chirurgicale protetice, tumorile benigne si augumentarile osoase, sunt si ele obiectul de activitate al chirurgilor stomatologi.

Cere oferta de pret