Cand si de ce mergem la oftalmolog | Noblesse Medical Clinique

Cand si de ce mergem la oftalmolog

De ce nu mergi la un consult oftalmologic?

Esti prea ocupat sa ajungi la oftalmolog sau pretul unui consult oftalmologic depaseste bugetul tau?
Avem noi raspunsul! Te programam rapid si consultul este gratuit cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist.

Aparatura si medici la standard inalte
Cabinetul de oftalmologie este dotat cu aparatura noua, performanta, de mare precizie care ajuta la efectuarea unui consult corect, rapid si exact, iar cel mai important , “dotat” cu medici oftalmologi de exceptie .

Cand trebuie sa faci un consult oftalmologic?
Specialistii recomanda efectuarea unui consult de specialitate la fiecare doi ani, deoarece afectiunile oftalmologice nedescoperite la timp pot cauza probleme iremediabile.
Te asteptam cu drag sa ne faci o vizita daca : ultima ta vizită la medicul oftalmolog a fost cu mai mult de 12 luni în urmă, uneori vezi luminițe, puncte sau umbre cenușii, iți lăcrimează ochii excesiv, ai vederea încețoșată , ai senzații de arsură oculară sau secreții abundente ,te dor ochii de ceva timp fără a-i suprasolicita suplimentar (TV, calculator, telefon etc), simți un disconfort persistent sau prezența unui corp străin în ochi, ai ochii roșii, simți disconfort la purtarea lentilelor de contact, ai fost diagnosticat cu diabet.

Pentru informatii suplimentare si programari : 0770.291.770

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website